Alfa Omega Projects: intro.

Alfa Omega Projects is een jong en dynamisch bedrijf dat zich voornamelijk toelegt op de technische toelevering voor de event & entertainment sector binnen België.

 

Niet elke website moet uitgebreid zijn

Voor kleine ondernemingen, start-ups en zelfs KMO's kan het vaak aangenamer zijn om te investeren in een one-page website (een website met één pagina) in plaats van een uitgebreide website met meerdere modules en paginas. Dat is ook wat Frederic van Alfa Omega Projects wenste te doen; investeren in een one-page website.

 

Het doel

Het doel van de website was vrij simpel; een pagina waar het logo groot zichtbaar is met een video die Frederic had laten maken op de achtergrond, een plaats waar hij foto's kon plaatsen en de mogelijkheid voor bezoekers om contact op te nemen via de website.

 

De opbouw

So said, so done! Propellor ging van start met een simpel design; het logo met op de achtergrond een video die automatisch afspeelt, een informatieve tekst, gallerij en contactformulier. Het design werd direct goedgekeurd waarna we startte met de opbouw van de website.

Geziene het project relatief klein was en er niet veel benodigdheden waren, was de website van Alfa Omega Projects klaar binnen maar liefst 8 uur.

Let's grow, together!

Op zoek naar een succesvolle samenwerking?

Een kennismakingsgesprek inplannen
Chat
  • Laptop
  • Bill