Verblijfpark De Wielen: intro

Verblijfpark De Wielen is sinds 1978 een gevestigde waarde in Blankenberge. Samen met Jeffrey Baillieu, zoon van oprichter Eddy Baillieu, gingen we op zoek naar hoe we de noden en het verhaal van De Wielen visueel in beeld konden brengen door middel van een vernieuwde website. Jeffrey maakte al een lange tijd gebruik van het content management systeem Wordpress, wat ons ook liet kijken naar de implementatie van een eigen (minimalistisch) content management systeem, zodat Jeffrey nog steeds eigen aanpassingen kan aanbrengen aan zijn website.

 

Het design

Voor het design zochten we naar iets simpel en gebruiksvriendelijk maar toch modern. Om een deeltje van Blankenberge weer te geven op de website, kozen we er voor golvende lijnen te gebruiken; om zo een 'deeltje' van de zee naar boven te brengen.

Net zoals ons houdt Jeffrey er van om dingen te kunnen voelen en zien, daarom kozen we er voor genoeg ruimte te voorzien voor hoge-kwaliteit afbeeldingen. 

 

De opbouw

De website moest simpel zijn in gebruik, dat was voor Jeffrey het belangrijkste. Ook moest het content management systeem overzichtelijk en makkelijk zijn, geziene het bij Wordpress snel een 'zooitje' kan worden.

We kozen er voor de mogelijkheid aan te bieden om een grote afbeeldingen weer te geven in het navigatiegedeelte van de website, die op elke pagina aangepast kunnen worden. Dit zorgt er voor dat de sfeer van Verblijfpark De Wielen op meerdere manieren naar voor gebracht kan worden.

Verblijfpark De Wielen verleent niet alleen toeristische verblijfplaatsen, maar verkoopt ook staanplaatsen voor sta-caravans en verkoopt sta-caravans die te vinden zijn in hun verblijfpark. Daarom kozen we er voor een verkoopsmodule in te bouwen, waar Jeffrey sta-caravans te koop kan aanbieden, gepaard met de nodige informatie en afbeeldingen.

Omdat Jeffrey graag de mogelijkheid had teksten en bepaalde modules aan te passen, bouwde we een minimalistisch content management systeem in waarmee alle pagina's gewijzigd kunnen worden. 

Vindbaarheid is voor een toeristische dienstverlener zoals Verblijfpark De Wielen curciaal, het is natuurlijk belangrijk dat mensen die naar Blankenberge wensen te reizen Verblijfpark De Wielen te zien krijgen. Na een marktanalyse werden alle nodige SEO-optimalisaties uitgevoerd om Verblijfpark De Wielen zo hoog mogelijk te plaatsen in de zoekresultaten van Google.

De creatie van de website voor Verblijfpark De Wielen nam ongeveer 2 weken in beslag. 

Let's grow, together!

Op zoek naar een succesvolle samenwerking?

Een kennismakingsgesprek inplannen
Chat
  • Laptop
  • Bill