Managed services

Focus op je business

IT is voor de meeste bedrijven niet hun kernactiviteit. Door het IT-beheer uit te besteden, kan je je volop focussen op je bedrijfsdoelstellingen zoals groei, rendement, kosten besparen of een snellere time-to-market. Ons team van IT-experts zet zijn ervaring, kennis en technologie in om jou te helpen die focus te behouden.

Verspreide data, altijd en overal beschikbaar

Weet jij nog waar al je gegevens precies bewaard zijn? Misschien staan ze verspreid over je eigen IT-infrastructuur, de publieke en de private cloud. De locatie maakt op zich niets uit, zo lang je maar kan rekenen op een waterdichte beveiliging, een ononderbroken beschikbaarheid en een backup-plan voor wanneer er toch iets fout gaat.

De voordelen voor jou

De managed services van Propellor zijn volledig afgestemd op je bedrijfsnoden. We beschikken over onze eigen cloudinfrastructuur en maken gebruik van geavanceerde en intilligente tools voor 24/7 remote monitoring en management. Door proactief beheer worden problemen vermeden of zo snel mogelijk aangepakt. Zo kan je altijd rekenen op je data, beschikbaar van waar dan ook.

Beveiliging is extreem belangrijk. Propellor houdt 24/7 oog op de beveiliging van zijn diensten en beschermt zichzelf op de meest vertrouwde manieren.

Terwijl wij jouw IT in beheer nemen, kan jij je focussen op je business; efficiënter werken voor een fractie van de prijs.
Wat we te bieden hebben als managed services

Onze managed services

icon
IT Servicedesk

Je servicedesk uitbesteden voor een hogere tevredenheid bij medewerkers.

Lees meer
Let's grow, together!

Op zoek naar een succesvolle samenwerking?

Een kennismakingsgesprek inplannen
Chat
  • Laptop
  • Bill