Op maat gemaakte webapplicaties

Je webapplicatie linken met webservices

Waarschijnlijk werk je al met veen administratieve tools en denk je bij jezelf: ‘komt er nog iets extra bij?!’ Wel, het tegendeel is waar! Je eigen webapplicatie zorgt ervoor dat alle wegservices worden gekoppeld en dat ze één geheel vormen. Manuele taken verdwijnen, fouten verminderen en je wint een hoop tijd.

  • Verhoogde productiviteit en een hoop tijdswinst
  • Cross-platform: van Android tot Apple
  • Een pak minder fouten
  • Op elk device: desktop, tablet en telefoon
  • Gebruiksvriendelijkheid en altijd up-to-date
  • Gecentraliseerde data
  • Vlotte koppeling met al bestaande software
  • Multi-user en karakter
Onze aanpak

Hoe we te werk gaan

Propellor staat voor transparante communicatie en daden.

Stap 1

Strategie en structuur

De centrale vraag is: waarom wil je een webapplicatie laten bouwen? Wij werken met ‘the end in mind’ en stemmen de applicatie volledig af op jouw finale doelstellingen. We analyseren eerst je bedrijfsprocessen en ontwikkelen samen met jou de strategie en planning voor de webapplicatie op maat. Eens de analyse en strategie op punt staan, werken we de wireframes uit.

Stap 2

Design

Snel en handig, dat zijn de twee basiseigenschappen van een goede en sterke webapplicatie. Tijdens het design besteden we heel wat tijd en aandacht aan het design (UX/UI) van de applicatie. Op basis van de wireframes werken we een gebruiksvriendelijke interface uit die ook op mobiel en tablet overzichtelijk blijft.

Stap 3

Ontwikkeling

In de ontwikkelingsfase vertalen we het gemaakte design naar een goed functionerende en intuïtieve webapplicatie. Het ontwikkelen van een webapplicatie houdt in dat we ook alles met elkaar verbinden en de synchronisatie met softwarepakketten opbouwen. Zo is alles en iedereen altijd helemaal up-to-date.

Stap 4

Evaluatie en optimalisatie

Eindelijk! Je webapplicatie is klaar voor gebruik! Toch blijft het in realiteit een ongoing story. De wereld staat immers niet stil en middenin die race moet jouw applicatie blijven doen wat hij moet doen; administratie vereenvoudigen en tijdswinst genereren. Daarom is het belangrijk om bij te sturen en te optimaliseren waar nodig. Ons team van experts helpen je daar graag bij.

Case-studies binnen webapplicaties

Deze bedrijven gingen je voor

Servers en hosting

Jouw webapplicatie in onze beveiligde infrastructuur

Het is natuurlijk belangrijk dat jouw nieuwe en superieure webapplicatie een gegarandeerde uptime kan bieden en voorzien is van een ultrasterke beveiliging. Propellor steekt heel veel tijd en aandacht in zijn serverinfrastructuur om er voor te zorgen dat jouw webapplicatie uiterst veilig is en ten alle tijden bereikbaar is. Dankzij onze in-house experts die deze infrastructuur 24/7 proactief monitoren, kunnen problemen verholpen worden nog voordat ze merkbaar zijn voor de eindgebruiker.

Wens je meer informatie te verkrijgen over hoe Propellor omgaat met zijn serverinfrastructuur? Neem dan zeker eens contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Enerzijds kunnen we spreken over een administratieve vereenvoudiging. Orderbonnen die via telefoon of per e-mail en fax worden aangeleverd, hoef je niet meer op te stellen of over te typen. Bovendien wordt zo ook de foutenmarge aanzienlijk verminderd. Anderzijds levert een automatisatie ook een aanzienlijke tijdswinst op, waardoor je meer tijd overhoudt voor bijvoorbeeld doelgericht klantencontact. En zeker niet onbelangrijk: klanten geven aan dat ze door een automatisatie gemiddeld 1 fulltime equivalent (FTE) kunnen besparen.

Aangezien je als webontwikkelaar ook sterk afhankelijk bent van de werkwijze van het bedrijf van de klant, is ene dergelijke applicatie of webshop met koppeling steeds maatwerk. Vaak is er ook sprake van externe partijen (andere softwareleveranciers) in dit verhaal, waardoor je als wedbouwer ook afhankelijk bent van die partners. Daarom werken we steeds met een analysetraject waarin we alles grondig bespreken en in kaart brengen. De omvang van het analysetraject is afhankelijk van de complexiteit van het project. Aan de hand van deze analyse maken we dan een gerichte offerte op. Bij goedkeuring van de offerte is het analysetraject reeds grotendeels achter de rug, maar werden de moeilijkste vraagstukken intussen opgelost en was het dus zeker geen verloren kost. We geven je graag meer informatie en mits mogelijk ook een richtprijs tijdens een eerste kennismakingsgesprek.

Wat je kan koppelen met je webshop hang taf van de mogelijkheden bij je ERP- of boekhoudpakket. Doorgaans kan je volgende zaken synchroniseren; productgamma, prijzen, klanten, bestellingen, facturen, betaal- en verzendstatus en inventaris. Daarnaast is het ook mogelijk om diensten zoals betalingsproviders en koerierdiensten te koppelen. Zo herleiden we de foutenmarge tot een minimum en ben je vrij van zorgen.
Let's grow, together!

Op zoek naar een succesvolle samenwerking?

Een kennismakingsgesprek inplannen
Chat
  • Laptop
  • Bill