SEO, wat is dat?

Om precies te zijn, helpt SEO de zoekmachines je website beter te lezen en de waarde er van in te schatten.
Iets concreter, betekend SEO dat je de communicatie tussen zoekmachine en je website gaat optimaliseren. Het doel can deze optimalisatie is het uiteindelijk hoger plaatsen van je website in de zoekresultaten. Hoe hoger je website in de resultaten staat, hoe groter de kans dat die bezoekers je website bezoeken.

 

De impact van SEO op je website

Een website met goede SEO, trekt meer bezoekers maar ook klanten aan. Websites die daarentegen niet beschikken over goede SEO, zullen ook lager staan in de zoekresultaten van (bv.) Google, waardoor ze vanzelfsprekend ook bezoekers en potentiële klanten zullen verliezen aan de websites met betere SEO.

SEO is de gemakkelijkste vorm van marketing, zonder veel moeite. Wanneer een website opgebouwd wordt met correcte SEO, heb je dus eigenlijk een win-win situatie.

 

Waarom is SEO zo belangrijk?

Eigenlijk hebben we het al een beetje uitgelegd in het 2de kopstuk van deze blogpost; websites die niet beschikken over een goede SEO, verliezen bezoekers en potentiële klanten aan de websites die hoger staan in de zoekresultaten - door vanzelfsprekend goede SEO.

Vandaag de dag, zoeken we vrijwel allemaal diensten, items en tutorials op via zoekmachines (makkelijker kan natuurlijk ook niet...), daarom is het cruciaal dat ook jouw website beschikt over goede SEO, zo blijf je gemakkelijk vindbaar binnen je doelgroep en beschik je ook automatisch over een veel groter bereik

 

Propellor en SEO

Wanneer je een website laat bouwen door Propellor, wordt er automatisch rekening gehouden met SEO en alle aanhangende aspecten die een belangrijke rol spelen om je website zo hoog mogelijk te plaatsen in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

Beschik je al over een website? Geen probleem, Propellor kan ook bestaande websites voorzien van correcte SEO. 

 

Onze werkwijze van SEO voor bestaande websites

Alles begint bij een brainstorm, ook bij SEO is dit het geval. Samen met jou kijken we naar de bestaande website en de belangrijke factoren die invloed hebben op de SEO (en hoe deze op dit moment gevormd zijn). 
Na het uitvoeren van deze audit, gaan we over naar de creatie van een strategie. In deze strategie zullen we stapsgewijs de factoren die aangepast of ingebouwd moeten worden opsommen. Van zodra onze strategie ijzersterk is, gaan we over tot de inbouw van de SEO.
 

 

Let's grow, together!

Op zoek naar een succesvolle samenwerking?

Een kennismakingsgesprek inplannen
Chat
  • Laptop
  • Bill