Intro

Kort na de creatie van een website voor Verblijfpark De Wielen, besliste Jeffrey Baillieu dat hij een intern reservatiesysteem zou willen laten bouwen.
Zo gevraagd, zo gedaan! Propellor bouwde een reservatiemodule met een betaalsysteem via Mollie in op de bestaande website van Verblijfpark De Wielen.

 

Het technische verhaal

Het was voor Jeffrey belangrijk dat deze module het volledige reservatieproces kon overnemen en dat het volledig geautomatiseerd zou worden.

Het systeem ziet er vrij simpel uit: de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende types staanplaatsen binnen een bepaalde tijdsperiode, indien deze beschikbaar zijn en binnen een bepaald seizoen vallen.

In eerste instantie moest er rekening gehouden worden met het hoogseizoen en laagseizoen, geziene dit impact heeft op het type staanplaatsen die Verblijfpark De Wielen aanbiedt. We bouwden dus een systeem in die niet alleen rekening hield met de beschikbaarheid op basis van de datums die geselecteerd worden, maar ook in welk seizoen deze datums vallen. 

Vervolgens was het voor Jeffrey belangrijk dat betalingen digitaal uitgevoerd konden worden, zodat hij dit niet meer achteraf zou moeten doen. Samen met Jeffrey keken we naar de mogelijkheden en beslisten we te kiezen voor bestaalsysteem Mollie. De bedoeling was dat een reservatie pas goedgekeurd en doorgevoerd werd eens een betaling was uitgevoerd. 

Samen met het reservatiesysteem en de betalingsmodule, werden automatische mailsystemen en facturatiesystemen ingebouwd om de boekhouding en updates omtrent reservaties zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te houden.

In het CMS-paneel van Verblijfpark De Wielen, krijgt Jeffrey een uitgebreid overzicht van beschikbare plaatsen, komende boekingen, de mogelijkheid om terug te gaan in de tijd en nog zo veel meer...

 

Interesse in dit project?

Ben je ook op zoek naar een reservatiemodule voor jouw onderneming? Neem gerust eens contact met ons op!

Let's grow, together!

Op zoek naar een succesvolle samenwerking?

Een kennismakingsgesprek inplannen
Chat
  • Laptop
  • Bill